Alistair Overeem

Alistair Overeem vindt Rico Verhoeven “comedian”

Conor McGregor verdient een hoop geld in de vechtsport en dus kan het een slimme strategie zijn om hem te emuleren. Of het nou kickboksen, boksen, MMA of een potje schaken is, dat maakt niet uit.

Dat alles ging waarschijnlijk ook door Rico Verhoeven zijn hoofd ook toen hij vorige week na Glory 45 een reporter sprak over Alistair Overeem, die ook bij dit evenement aanwezig was.

Gevraagd naar zijn mening over Alistair, zei Rico ongeveer:

“Alistair? Wie is Alistair. Als hij iets wil, laat hem dan naar de GLORY Ring komen, dan laat ik hem alle hoeken van de ring zien. Hij was erbij in de K-1 dagen, maar dit zijn niet meer de K-1 dagen. Dit zijn de Glory days, en ik ben de Glory koning.”

Best wel een opvallende uitspraak van Rico, die normaal gesproken toch iets meer bescheiden en behoudender is. Maar challenges als deze maken de tongen los en dit schijnt tegenwoordig de manier te zijn om partijen te maken en geld te verdienen. Natuurlijk heeft Alistair ook een reactie – op Instagram – en die luidt als volgt:

” Rico de comedian is weer lekker bezig! Eerst beweren dat hij me niet kent en een seconde later mij uitdagen voor een kickbokspartij. We weten allebei wel dat ik in de “King-Tiger league of real combat sports” vecht dus als iemand roem en geld wil – en echte GLORY – kom dan maar naar de UFC. Ik verwelkom graag iedereen in de big boy league. Zo niet, blijf dan bij (het kleine) Glory in lege zalen vechten totdat Badr Hari weer terug is.”

Zo, dat is duidelijk. De kiem is gelegd voor een mogelijke matpartij tussen de twee Nederlandse heavyweights.

Alistair moet eerst nog “even” vechten tegen Francis Ngannou en Rico heeft nog een partij in de wachtrij tegen Antonio “Bigfoot” Silva. Maar wie weet komt er ooit nog een MMA of kickbokspartij van tussen beide heren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.