Categorieën
MMA nieuws UFC

Brock Lesnar keert terug naar de UFC

Naast Conor McGregor is Brock Lesnar zo’n figuur die altijd voor beroering zorgt als er nieuws over verschijnt. Zo ook nu weer. Onlangs heeft Dana White namelijk aangegeven dat Brock zeker weten terugkeert naar de UFC. Wanneer is nog niet bekend, maar dat het zo is, is 100 procent zeker. Dit zegt White zelf:

“Yeah, Brock Lesnar’s coming back. I don’t know when, but yes he is.”

Dat is vrij duidelijke taal dus. Volgens MMA insider Ariel Helwani is dit geen bullshit en gaat het echt gebeuren. Dan moet Lesnar nog wel even op de bank blijven zitten: zijn laatste partij, in 2016 tegen Mark Hunt, werd namelijk omgezet naar een No Contest nadat Brock gepakt werd op verboden middelen. Daarom moet Lesnar nog een schorsing van 6 maanden uitzitten. Daarna is dus alles mogelijk. Gezien het feit dat zijn WWE-verplichtingen dit weekend aflopen en hij geen nieuw contract aangaat, zal geen toeval zijn.

In elk geval een welkome publiciteitssboost voor de UFC heavyweight divisie. Of Brock nog mee kan komen op 40-jarige leeftijd is de vraag. Dat mensen gaan intunen door zijn aanwezigheid, is echter wel zo goed als zeker.

Door mmacentral

Spreading the MMA word in NL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.