Chuck Liddell keert ook terug (?)

We blijven nog even bij het thema “oude legendes keren terug”.┬á Waar je al hebt kunnen lezen over de – bevestigde – terugkeerplannen van Cro Cop, is nu een andere legende aan de beurt: The Iceman. Chuck Liddell lijkt nu namelijk ook terug te keren, op 48-jarige leeftijd maar liefst.

Wederom lijkt Bellator de deal te maken, en dus wint hun rooster weer wat aan star power. Chuck was natuurlijk de absolute lightheavyweight held van de UFC ergens in het vorige decennium en dat heeft hem niet bepaald windeieren gelegd. Met name zijn twee gevechten met Tito Ortiz boeiden de MMA fans destijds en nu lijkt er een derde gevecht aan de horizon. Tito behoort namelijk ook nog – soort van – tot de Bellator-stal.

Chris Taylor van BJPenn.com zegt het volgende over de schijnbaar naderende deal:

Breaking! According to sources close to the situation, former UFC light heavyweight champion Chuck Liddell is closing in on a multi-million dollar fight deal with Bellator MMA.

Of het echt gaat gebeuren is nog niet zeker – Liddell schijnt ook nog een contract te hebben bij de UFC – maar waar een wil is, is een weg. Hier gaan we ongetwijfeld snel meer van horen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.