Categorieën
MMA nieuws

Gegard Mousasi kiest voor Bellator

En daar raakt de UFC weer een topvechter aan Bellator kwijt. Gingen namen als Benson Henderson en Rory MacDonald hem al voor, nu waagt ook Gegard Mousasi de sprong. De reden: vrijheid.

Het ging mij om de mogelijkheden die ik zal krijgen in Bellator. Ik heb straks een hoop te zeggen over allerlei zaken: sponsordeals, de vrijheid om ook ergens anders te vechten als ik daar zin in heb. Daar ga ik geen nee tegen zeggen.

Maar van rancune jegens de UFC is geen sprake. De UFC heeft na hun initiele aanbod hun bedrag verhoogd, maar het mocht niet baten.

Ze hebben me een aanbod gedaan. Ze wilden nog meer bieden, maar tegen die tijd wisten ze al dat ik naar Bellator zou gaan. De UFC heeft me altijd goed behandeld: ik heb een goede relatie met Dana White.

Daarmee wordt de middleweight divisie nog iets dunner in de UFC en heeft Bellator er een topvechter bij. Mousasi mag dus gaan proberen de champ Rafael Carvalho van de troon de stoten. Verder zullen Alexander Shlemenko, Wanderlei Silva en een hoop anderen nog interessante matchups voor Gegard worden.

Slechte move door de UFC? In elk geval een goede door Bellator.

Door mmacentral

Spreading the MMA word in NL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.