MMA vechter kakt in de cage

Travis Wolford is een MMA vechter die we allemaal nooit meer zullen vergeten. Dat heeft niks met zijn fighting skills te maken, maar des te meer met zijn kak skills. Check deze shit hieronder uit!

Lucke Rockhold sloopt iPhone 6s

Luke Rockhold

Het zal je niet ontgaan zijn: afgelopen nacht is de nieuwe iPhone 6s en zijn grote broer, de iPhone 6s Plus in de verkoop gegaan. Wat heeft dat met MMA te maken? Blijkt toch behoorlijk veel. Luke Rockhold is er ook nog bij betrokken. WTF? Indeed. Bekijk het filmpje hieronder maar gewoon.

Inbreker huilt door MMA vechtster

Monique Bastos is een vrouwelijke MMA vechter die ik niet ken. Maar dat maakt voor het verhaal niet uit. In Brazilië en andere landen in Zuid-Amerika komt het vaak voor dat mensen jouw bezittingen een nieuwe bestemming willen geven. Zo overkwam ook Monique Bastos, toen ze, onderweg naar BJJ training met 2 vriendinnen, werd overvallen door 2 gasten op een motor.  Dat feestje ging echter niet door. Terwijl één van de mannen er vandoor ging met een telefoon, werd de ander gechoked terwijl hij een soort van geluiden maakte. Kijk en lach hieronder.

 

Kangaroo boxing match

Dat is weer eens wat anders na de Fight of the Century, of wat er voor door moest gaan. Kangaroo boxing! Misschien wel spannender dan Mayweather versus Pacquaio. In ieder geval zien we meer agressie. Enjoy!

 

Mike Tyson versus Jon Jones!

Nou ja, soort van. Na de WWE Summerslam, waar Brock Lesnar zijn Pro Wrestling heavyweight titel won, vonden Mike Tyson en Jon Jones het wel geinig om even te “slapboxen”.

Gaat nergens over dus, maar wel geinig. Wie zou deze pot in het echt winnen en als Tyson in zijn prime zou zijn?