Categorieën
MMA nieuws UFC

Stipe Miocic – Junior dos Santos rematch geboekt

Twee van de beste heavyweights van de UFC en de wereld gaan voor een tweede keer tegen elkaar vechten. We hebben het hier over Stipe Miocic en Junior dos Santos.

Deze twee heavyweights hebben al eerder tegen elkaar gevochten – in december 2014 – en toen won Junior dos Santos, hetzij nauwelijks. Het gevecht was in elk geval een geweldige over-en-weer knokpartij waarbij eigenlijk geen van beiden de overhand had. JDS kreeg de “W” maar dat had net zo goed Stipe kunnen zijn.

Nog een keertje dus. Het zijn dezelfde heren maar de inzet is anders – Stipe is nu champ en Junior is de uitdager. Destijds had geen van beiden de belt maar was JDS de gedoodverfde favoriet om ooit nog heavyweight champ te worden. Hiermee krijg hij dus zijn kans: en wel op 13 mei tijdens UFC 211.

Struve kan zich bogen op vier achtereenvolgende winstpartijen – waarvan de laatste twee op Fabricio Werdum (waar hij de belt van won) en Alistair Overeem, zijn eerste defence. JDS heeft niet meer gevochten zijn afgelopen april – toen won hij op indrukwekkende wijze van Ben Rothwell.

 

Door mmacentral

Spreading the MMA word in NL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.