Categorieën
MMA nieuws UFC

Thiago Silva goes loco, mag naar de gevangenis

UFC lightheavyweight vechter Thiago Silva is afgelopen weekend door het lint gegaan toen hij erachter kwam dat zijn ex-vrouw een relatie had met een BJJ instructor bij hen in de buurt, Pablo Popovitch genaamd. Hij ging naar de BJJ school van de man in kwestie en dreigde iedereen neer te knallen als hij en zijn ex-vrouw niet naar buiten kwamen.

Vervolgens is hij naar huis gegaan en kwam later een SWAT team even een bezoekje brengen. Hij weigerde eerst naar buiten te komen maar deed dit later toch, waar hij nog even fijn getaserd werd uit “voorzorgsmaatregelen”. Enigszins begrijpelijk wel, want normaal gesproken wil je niet tegenover Silva staan.

De UFC heeft de volgende statement hierover vrijgegeven: “The Ultimate Fighting Championship has terminated the contract of Thiago Silva effective immediately”.

Die zien we niet meer terug dus. Ondertussen is bekend geworden dat zijn aanklachten verminderd zijn maar hij moet nog wel in de gevangenis blijven, zonder mogelijkheid tot vrijlating op borg. To be continued!

thiago_silva_mugshot
De mugshot

Door mmacentral

Spreading the MMA word in NL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.