Categorieën
MMA nieuws UFC

UFC on FX 7: Results

Gisteren vond UFC on FX 7 plaats, en het was weer smullen geblazen voor de MMA liefhebber!

Vitor Belfort versus Michael Bisping
Op papier leek deze partij in het voordeel van Belfort te zijn en dat bleek ook in de praktijk zo te zijn. Bisping was in de eerste ronde wel de actievere van de twee en landde een paar keer met stoten en een enkele leg kick. Belfort raakte Bisping echter met meer power, waaronder een aantal harde bodykicks waarvan Bisping duidelijk last had. Aan het eind van de eerste ronde was het bijna gebeurt met een head kick die landde op Bisping; het einde van de ronde redde hem echter.

In de tweede ronde was het echter snel gebeurd; Vitor fakete een linker stoot, Bisping wenkte uit naar rechts maar net op dat moment gooide Belfort weer de head kick de lucht in. Hij raakte Bisping met het hardste deel van zijn scheen en deze laatste ging neer. Vanaf dat moment lanceerde Belfort een aantal standing-to-ground stoten en het was gebeurd.

belfort versus bisping
Belfort bleek een klasse beter dan Bisping

Onze voorspelling kwam uit dus: Vitor winnaar door KO in de 2e ronde!

C.B. Dolloway versus Daniel Sarafian
Dit entertainend gevecht ging over en weer en was voor de neutrale toeschouwer zeer vermakelijk. In de eerste ronde was het Sarafian die de dienst uitmaakte en die Dolloway zelfs vloerde met een harde rechtse. In de tweede ronde was het juist Dolloway die hetzelfde deed bij Sarafian met een loeiharde uppercut. Sarafian ging neer en het enige was hem kon redden was de bel, en dit gebeurde ook. In de derde ronde ging Dolloway achter de vermoeide Sarafian aan met een takedown en kreeg deze ook. Sarafian bleef echter gevaarlijk en ging voor de submisson; Dolloway zijn submission defense was echter meer dan voldoende.

Dit gevecht was een dubbeltje op zijn kant, maar Dolloway ging uiteindelijk naar huis met de Split Decision.

Gabriel Gonzaga versus Ben Rothwell
Het gevecht opende redelijk snel, met Gonzaga die voor de takedown ging. Rothwell timede echter goed en Gonzaga kreeg hem niet naar de grond. Hij liet Rothwell zijn been echter niet los en duwde hem tegen de cage. Het grootste deel van de eerste ronde bestond uit Gonzaga die dit volhield en bij breaks Rothwell zijn rechter stoot liet voelen. In de tweede ronde raakte hij Rothwell met deze rechter twee keer zo hard dat Rothwell even uit balans was. Gonzaga maakte hier gretig gebruik van en pakte de overwinning met een guillotine choke.

Gonzaga winnaar door submission dus, in de 2e ronde.

Khabib Nurmagomedov versus Thiago Tavares
Dit gevecht was vrij snel over, op spectaculaire wijze. Eigenlijk gebeurde er in het begin niet zo heel veel, totdat Nurmagomedov vanuit het niets een loeiharde uppercut landde. Tavares zakte meteen in elkaar en de Rus ging er achteraan met standing-to-ground stoten. Hij maakte het echter nog moeilijker voor Tavares en ging aan de gang met ellebogen. Nadat er meer dan 10 (!) landde op het hoofd van Tavares vond de ref het genoeg en had Nurmagomedov zijn KO overwinning ben.

Khabib Nurmagomedov wint dus en hoe; KO in de eerste ronde!

Prelims
Nik Lentz UD over Diego Nunes
Godofredo Castro SD over Milton Vieira
Ronny Markes UD over Andrew Craig
Edson Barboza TKO over Lucas Martins
Iuri Alcantare NC Pedro Nobre
Ildemar Alcantara submission over Wagner Prado – Ronde 2
Fransisco Trinaldo submission over C.J. Keith – Ronde 2

Door mmacentral

Spreading the MMA word in NL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.