Categorieën
MMA nieuws WSOF

WSOF 4 uitslagen

Gisteren vond alweer de vierde editie van de World Series of Fighting (WSOF in de volksmond) plaats. Lees verder voor een verslag en resultaten!

Spong gaat gestaag door
Gisteren vocht Tyrone Spong zijn tweede MMA partij, en het leek alsof hij al jaren meedraaide. Toegegeven, zijn tegenstander is niet van topniveau, maar Angel DeAnda is in ieder gevaarlijker dan zijn eerste opponent, Travis Bartlett, was.

De partij opende zoals hij ook zou eindigen. Spong viel met name aan met lowkicks, waarop DeAnda geen enkel antwoord had. Vooraf was de verwachting dat DeAnda minstens één keer voor de takedown zou gaan, maar niets bleek minder waar.

Spong bleef scoren en mixte zijn lowkicks goed met hoge aanvallen. Een stevige jab en van tijd tot tijd hoeken naar het lichaam en hoofd van zijn tegenstander hielpen Spong naar een 2-0 MMA record.

Hoewel DeAnda nooit uit de wedstrijd was en ook scoorde met stoten, was Spong simpelweg teveel. Spong wint dus door unanimous decision: tijd voor een stap omhoog in competitie!

WSOF voorzitter Sefo verliest
Ray Sefo, K-1 legende, parttime MMA vechter en nu voorzitter van de WSOF, stapte zelf ook weer in de cage gisterenavond. Dit deed hij tegen Dave Huckaba, brawler met de bijnaam “Bad Man”.

Aanvankelijk leek Sefo met succes het strijdplan van Spong te volgen. Hij strafte Huckaba met harde lowkicks en leek goed onderweg naar de TKO. Dit deed hij gedurende de hele eerste ronde en ging gedurende de tweede ronde vrolijk verder.

In deze zelfde tweede ronde echter ging Sefo echter voor de high kick en dat had hij beter niet kunnen doen. Hij miste en Huckaba counterde met een linkerhoek. Nu heeft Sefo niet de kin meer die hij had en hier maakte Huckaba gebruikt van. De hoek maakte indruk op Sefo en Huckaba had hem tegen de cage, waar hij bleef stoten totdat de scheids de partij stopte.

Jammer om een legend zo te zien verliezen. Hij is zeker bij lange niet de vechter die hij in zijn jonge jaren was, maar respect voor Huckaba, die zelf ook de jongste niet meer is.

Ray Sefo versus Dave Huckaba WSOF 4
“Sugarfoot” gaf de overwinning uit handen

Huckaba wint dus op TKO in de tweede ronde!

Overige WSOF 4 resultaten
Marlon Moraes UD over Brandon Hempleman
Nick Newell submission over Keon Caldwell
Gesias Cavalcante TKO over Tyson Griffin
Gerald Harris UD over Jorge Santiago
Lewis Gonzalez UD over Antonio McKee
Jared Papazian UD over John Robles
Victor Valenzuela submission over Isaac Gutierrez

Door mmacentral

Spreading the MMA word in NL.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.