Categorieën
MMA nieuws

Chael Sonnen versus Wanderlei Silva weer geboekt, nu in Bellator

Chael Sonnen en Wanderlei Silva hebben allebei een grote persoonlijkheid op hun eigen manier. Chael kan praten als de beste – is niet de beste vechter – maar weet wel als geen ander mensen geïnteresseerd te krijgen in een gevecht waaraan hij deelneemt. Daarnaast heeft hij bijna ooit gewonnen – het scheelde een paar seconden – van all-time great Anderson Silva.

Dan Wanderlei. Die heeft een ongelooflijke staat van dienst opgebouwd in de vroege tot mid-2000’er jaren – weliswaar af en toe ook tegen een pannenkoek hier en daar – in PRIDE en zijn bijnaam is niet voor niets “The Axe Murderer”.

Een hele poos terug, namelijk in 2014, zouden beide heren het al tegen elkaar gaan opnemen. Wat was namelijk het geval: zowel Chael als Wanderlei was coach van een team tijdens The Ultimate Fighter: Brazil. Dat ging helaas niet door: Wanderlei had zijn papierwerk niet op orde qua licenties en kwam niet opdagen tijdens een pre-fight doping controle.

Nu gaat het dus wel gebeuren! En wel tijdens Bellator 180, op 24 juni aanstaande in New York. Het gaat meteen ook een PPV zijn, iets wat binnen Bellator niet gebeurd is sinds Bellator 120 een aantal jaren terug alweer.

Door mmacentral

Spreading the MMA word in NL.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.