Categorieën
MMA nieuws

Kimbo Slice tekent bij Bellator

Zo hoor je niks en plaats je voor de fun een gevecht van Kimbo Slice, en zo kom je erachter dat hij ineens weer een MMA vechter is.

Scott Coker heeft Kimbo Slice namelijk in de gelederen gebracht en hiermee is hij de meest recente toevoeging aan het Bellator rooster. Zoals we allemaal wel weten is Kimbo “niet zomaar iemand”: hij kwam in de publieke belangstelling in 2003 met zijn online gepubliceerde straatgevechten, waarna hij in 2008 de MMA wereld “for real” betrad.

Hij schopte het zelfs via The Ultimate Fighter tot de UFC, maar hier verliet hij roemloos door de achterdeur de organisatie. Hierna heeft hij nog gebokst en een niet onverdienstelijk record gepost: 7-0 met 6 knockouts. Of dat tegen opponenten van wereldklasse is geweest, laten we maar in het midden.

Big deal? Misschien wel. Hij heeft immers bij de tweede grootste MMA organisatie van de wereld getekend. Als je het zo bekijkt, is het een best wel belangrijke mededeling.

Aan de andere kant: Kimbo is ondertussen 40 en heeft al bijna 5 jaar niet meer in een MMA partij gevechten. Het is dan ook de vraag wat hij kan betekenen voor Bellator buiten “Name Value”. Hoe, wanneer, hoe en tegen wie hij gaat vechten is vooralsnog onbekend.

Door mmacentral

Spreading the MMA word in NL.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.