MMA Amsterdam

In onze hoofdstad zijn vele vechtsport- en MMA scholen te vinden. Bekende vechters en trainers als Marloes Coenen, Mike Passenier, Bert Kops, Thom Harinck en noem ze allemaal maar op stomen jou klaar voor je MMA training in optima forma. Kom je uit Amsterdam of de omgeving en wil je weten waar je MMA kan trainen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Hieronder vind je een keur aan MMA scholen met gediplomeerde trainers met zeer veel ervaring. Staat je MMA of vechtsportschool er niet bij? Laat het me dan weten via het contactformulier.

Mike’s Gym: www.mikesgym.nl
Misschien wel de meest bekende vechtsportschool van Nederland. Kickboksen, boksen, en natuurlijk MMA: you name it, het kan er. Badr Hari, Alistair Overeem, Melvin Manhoef, Bjorn Bregy en vele anderen zijn je voorgegaan. Mike Passenier en zijn team kunnen je zeker het een en ander bijbrengen.

Sportcentrum Kops: www.sportcentrumkops.nl
De sportschool van Bert Kops. Net zoals zijn vader Bert Kops sr. bedreven in het worstelen. Je kan er trainen in worstelen, grappling in zijn algemen, boksen en kickboksen. Daarnaast kan je er ook gewoon fitnessen en cardiotraining doen.

Tatsujin: www.tatsujindojo.nl
Een all-round MMA school waarin alle disciplines aan bod komen. Gebaseerd op de Shooto – stijl.

Chakuriki: http://kickboxingamsterdam.com/kickboxing-gym-amsterdam/pancration-chakuriki/
Sportschool van de enige echte Thom Harinck.Top of the bill op het gebied van met name Thai / Kickboksen en Karate. Je kan er ook terecht voor je worsteltraining, judo en allround MMA. Branko Cikatic, Jerome le Banner, Lloyd van Dams en ontelbare anderen gingen je voor.

Vos Gym: www.vosgymamsterdam.com
Minstens zo beroemd en vol capabele instructeurs. Je kan er zowel als recreant als op wedstrijdniveau terecht voor Thaiboksen, Taekwondo, Boksen, BJJ, MMA en nog veel meer.

R-Grip: www.r-grip.nl
MMA sportschool onder leiding van Riemer Troempert en bekende MMA vechtster Marloes Coenen. Volledig toegewijd aan MMA training, met zowel Advanced lessen, krachttraining specifiek voor MMA en mogelijkheden om te sparren.