Categorieën
MMA nieuws

Shamrock tegen Kimbo gaat door! Denk ik

Dat lijkt er toch echt op! Vanavond gaat Ken Shamrock knokken tegen Kevin “Kimbo Slice” Ferguson. Shamrock is 51 en moet gewoon een keer stoppen, hoe fantastisch hij er ook ziet op het moment. Kimbo is 41 en een freakshow. Maar toch gaan we allemaal kijken! En terecht want iedereen wil weten of Ken nog iets kan uberhaupt, en wat Kimbo nog voorstelt. We weten allemaal wel wat Ken in zijn prime zou doen met Kimbo, maar die prime was al afgelopen in 1996.

We gaan vantevoren even kijken wat beide mannen te zeggen hebben. Kimbo gaat onderhand vooralsnog GEEN stijve lul krijgen (zijn eigen woorden) en is bang dat Ken over een bananenschil uitglijdt.

 

Ken Shamrock ziet er zoals gewoonlijk ripped uit. Hij weegt echter maar 204 pond in een HEAVYWEIGHT gevecht. Laat dat even binnenkomen. Dat is net zo groot als een grote middengewicht, als je bedenkt dat lightheavyweights (de klasse waar Ken jaren in vocht) in de octagon stappen terwijl ze ongeveer 220 wegen. Hoe dan ook, Ken zegt dat hij in shape is, geen lafaard is en dat hij Kimbo een goed gevecht wil geven. Hij zegt daarbij zowaar zaken die hout snijden.

Geen cheesy monoloog van The World’s Most Dangerous Man dit keer dus.

Ik hoop dat Ken wint maar rationeel weten we natuurlijk ook wel dat hij in de eerste ronde KO gaat. Hij is 51, tien jaar ouder dan Kimbo, heeft vijf jaar niet meer gevochten, (denk aan de eerste keer dat hij terugkeerde na 4 jaar afwezigheid. geen schaduw meer van de vechter die hij was) weegt een stuk minder en qua wear & tear: hij was aanwezig bij FUCKING UFC 1. Denk daar maar eens over na. Maar ach ja hij heeft wel weer zijn sideburns dus wie weet!

Door mmacentral

Spreading the MMA word in NL.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.