Categorieën
MMA nieuws UFC

UFC 181 uitslagen

We vallen meteen met de deur in huis: Robbie Lawler is de nieuwe welterweight UFC kampioen.

In een, wederom, fantastisch gevecht begon Ruthless Robbie als een bezetene. Stoten, combinaties en vooral knieen tegen het lichaam van Bigg Rigg waren de wapens van keuze voor Lawler.

In de tweede ronde werd het echter interessant en begon ook Hendricks een ritme te vinden. Hij scoorde met bokscombinaties en takedowns en zelfs een low kick hier en daar. Lawler had hier niet altijd een antwoord op, maar hij bleef meedoen.

In de vierde ronde herpakte hij zich weer en bleef hij scoren in de standup en met zijn takedown defense bleef hij overeind.

Aan het einde van de vijfde rond vond hij nog een extra dosis energie ergens en liet hij zich helemaal gaan. Na een mislukte takedown van Hendricks scoorde Lawler met hammer punches en ellebogen naar het lichaam. Nadat beide heren weer stonden bleek het bloed uit Hendricks zijn voorhoofd te stromen. Lawler zag niet alleen bloed maar rook het ook en ging helemaal los. Trappen naar het lichaam en hoofd, stoten en combinaties vlogen naar het gelaat van Hendricks.

Deze laatste overleefde, maar behield zijn kampioenschap dus niet. Wat mij betreft een dubbeltje op zijn kant, maar wederom een fantastisch gevecht.

Robbie_Lawler
Robbie Lawler: de nieuwe UFC welterweight champ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De volledige uitslagen van UFC 181:

UFC_181 results
UFC 181 uitslagen

Door mmacentral

Spreading the MMA word in NL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.