Categorieën
Classic MMA Fights

Throwback Tuesday: Mark Kerr

Hij leeft nog: The Smashing Machine. Dat had echter niet veel gescheeld. Kijk en luister vooral naar deze man, die nog onder Bas Rutten heeft getraind in zijn Pride-dagen. Een geweldenaar die de verleidingen van het leven niet kon weerstaan.

 

Categorieën
Classic MMA Fights MMA fight UFC

UFC Fight Night Krakow: de previews

Het is bijna zover! Hoewel hij niet meer de “Cro Cop” of, als je nog verder terug wil gaan, “Tigar” van weleer is, gaat hij in alle waarschijnlijkheid toch zorgen voor vuurwerk op 11 april. Mirko Filipovic gaat dan namelijk de gelegenheid krijgen om wraak te nemen op Gabriel “Napao” Gonzaga.

Daar moeten we natuurlijk wel even voor warmdraaien, en daar kan niemand je beter bij helpen dan Joe Rogan. Filmpje hieronder gezien? Check hier dan alle highlights en previews voor UFC Fight Night Krakow!

 

Categorieën
Classic MMA Fights UFC

Mirko Cro Cop highlight

Mirko “Cro Cop” Filipovic was in zijn hoogtijdagen een killer in zowel K-1 kickboksen, als MMA. Dat zou je snel vergeten als je naar zijn laatste paar MMA gevechten kijkt.

Kijk, en vergeet nooit: “right leg hospital, left leg cemetery”.

 

Categorieën
Classic MMA Fights

Gratis MMA Fight: Bas Rutten!

Titel zegt genoeg. Genieten maar van deze classic van Bas Rutten!

 

Categorieën
Classic MMA Fights MMA fight

The best of PRIDE episode 2

PRIDE Fighting Championships. Het lijkt een verre herinnering, maar nog niet zo heel lang geleden vonden hier de beste MMA gevechten ter wereld plaats.

Vechters als Mark Coleman, Heath Herring, Mirko “Cro Cop” Filipovic en Fabricio Werdum lieten ons spectaculaire gevechten zien.

Herleef die momenten in deze video!

 

Categorieën
Classic MMA Fights MMA fight MMA nieuws

Ken Shamrock is vandaag 50 geworden

En dan gaat de tijd opeens stiekem best snel. Het is alweer 21 jaar geleden dat Ken Shamrock op 29-jarige leeftijd de UFC octagon inklom en daarvóór al in Pancrase te zien was.

Dat betekent dat ie vandaag 50 geworden is! Om dat te vieren gaan we gewoon even een highlight van de beste man bekijken.

 

Categorieën
Classic MMA Fights MMA fight

The UFC’s greatest KO artists

Afgelopen zaterdag zaten er weer een paar aangename finishes bij tijdens UFC on Fox 9.
Ter ere daarvan en omdat het nooit vervelend is om naar knockouts te kijken, hier een verzameling van de UFC’s Greatest Knockout Artists.

Wie dat zijn? Kijken maar!

Categorieën
Classic MMA Fights

Toen Lyoto nog Ryoto was

Niks beter dan een classic op de zondagmiddag, nietwaar? Voor deze gaan we terug naar 2003, toen Rich Franklin nog relatief onbekend was en Lyoto Machida nog Ryoto “Lyoto” Machida genoemd werd. Oh ja, beiden waren ook heavyweights! Moeilijk voor te stellen nu.

Check hieronder The Dragon vs Ace! Japans commentaar erbij voor het extra nostalgische gevoel. So desu neh!

Categorieën
Classic MMA Fights

Classic Fight: Frye versus Takayama!

Na de classic partij van Hunt tegen Bigfoot afgelopen weekend, moest ik aan een andere geweldige brawl denken. Don Frye versus Yoshihiro Takayama! Heb je deze nog niet gezien, ga er dan maar voor zitten. Heb je ‘m wel gezien, kijk ‘m dan nog een keer!

Enjoy!


Don Frye vs Yoshihiro Takayama (Pride) door Scopitone2011

Categorieën
Classic MMA Fights MMA fight

PRIDE KINGS: Heavyweight highlights

Een erg fijne highlight van Vimeo gebruiker Bruno Hrvman. Centraal staan voormalig PRIDE heersers Mirko Filipovic, Fedor Emelianenko en Antonio Rodrigo Nogueira. Maar natuurlijk komen ook hun legendarische tegenstanders voorbij: Mark Coleman, Wanderlei Silva, Heath Herring, Kazushi Sakuraba, Igor Vovchanchyn en nog veel, veel meer.

Ga er maar eens goed voor zitten want hij duurt even, maar hij is elke minuut waard!

 

PRIDE KINGS – Heavyweights from Caio RPB on Vimeo.