Categorieën
MMA humor

MMA vechter kakt in de cage

Travis Wolford is een MMA vechter die we allemaal nooit meer zullen vergeten. Dat heeft niks met zijn fighting skills te maken, maar des te meer met zijn kak skills. Check deze shit hieronder uit!

Categorieën
MMA humor

Lucke Rockhold sloopt iPhone 6s

Het zal je niet ontgaan zijn: afgelopen nacht is de nieuwe iPhone 6s en zijn grote broer, de iPhone 6s Plus in de verkoop gegaan. Wat heeft dat met MMA te maken? Blijkt toch behoorlijk veel. Luke Rockhold is er ook nog bij betrokken. WTF? Indeed. Bekijk het filmpje hieronder maar gewoon.

Categorieën
MMA humor

Welke MMA champ ben jij?

Stel, je zou een MMA vechter zijn. Wie ben je dan? Brock Lesnar of Demetrious Johnson? Fox heeft een alleraardigste quiz gemaakt waarmee je erachter komt. Vul de vragen in en je weet het!

Hier klikken maar!

Categorieën
MMA humor

Inbreker huilt door MMA vechtster

Monique Bastos is een vrouwelijke MMA vechter die ik niet ken. Maar dat maakt voor het verhaal niet uit. In Brazilië en andere landen in Zuid-Amerika komt het vaak voor dat mensen jouw bezittingen een nieuwe bestemming willen geven. Zo overkwam ook Monique Bastos, toen ze, onderweg naar BJJ training met 2 vriendinnen, werd overvallen door 2 gasten op een motor.  Dat feestje ging echter niet door. Terwijl één van de mannen er vandoor ging met een telefoon, werd de ander gechoked terwijl hij een soort van geluiden maakte. Kijk en lach hieronder.

 

Categorieën
MMA fight MMA humor

Kangaroo boxing match

Dat is weer eens wat anders na de Fight of the Century, of wat er voor door moest gaan. Kangaroo boxing! Misschien wel spannender dan Mayweather versus Pacquaio. In ieder geval zien we meer agressie. Enjoy!

 

Categorieën
MMA humor

Twijfelachtige beslissingen van scheidsrechters

Woorden schieten tekort hier…check hieronder enkele van de meest twijfelachtige decisions uit MMA history met commentaar van Bas Rutten!

 

Categorieën
MMA humor

Mike Tyson versus Jon Jones!

Nou ja, soort van. Na de WWE Summerslam, waar Brock Lesnar zijn Pro Wrestling heavyweight titel won, vonden Mike Tyson en Jon Jones het wel geinig om even te “slapboxen”.

Gaat nergens over dus, maar wel geinig. Wie zou deze pot in het echt winnen en als Tyson in zijn prime zou zijn?

 

Mike Tyson — Slap Boxing Jon Jones … ‘He’ll Kill Me’
– Watch More
Celebrity Videos
or
Subscribe
Categorieën
MMA humor

Lyoto doet een dansje

Meer valt hier niet over te zeggen.
Check it!

Categorieën
MMA humor

Wanna roll with a blackbelt? Of uh..toch maar niet

Humor! Check deze BJJ baas eens in “actie”:

 

Categorieën
MMA humor

22 Reasons You Should Never Step Into An MMA Ring

Check de titel. Check nu dit!
22 Reasons You Should Never Step Into An MMA Ring